Teamcenter Active Workspace řešení pro řízení konstrukčních dat

PLM Teamcenter Designer od AXIOM TECHPro potřeby správy a řízení dat v rámci konstrukční kanceláře máme pro zákazníky připravené předkonfigurované řešení zvané Teamcenter Designer, jehož klíčovou výhodou je velmi rychlé nasazení v řádech týdnů. V této implementaci jsou obsažena všechna důležitá nastavení a konfigurace jako např. integrace na CAD, navržení schvalovacího procesu a konsolidace produkčních dat do kontextu zakázky či vývojového projektu.

Pokud jste se již setkali s pojmem PDM nebo PLM, líbí se Vám představa perfektního řádu v konstrukčních datech a nevíte, kde začít, potom jste na správném místě. Oblast návrhu produktu je právoplatně považován za základní kámen celého PLM systému, neboť právě na této základně lze stavět více či méně navazující robustní nástavby. Na základě desítek provedených implementací u našich zákazníků jsme se rozhodli, že připravíme základní konfiguraci systému, jehož primárním předpokladem bude velmi rychlá implementace a s tím spojená i rychlá návratnost investice.

 

PLM Teamcenter Designer od AXIOM TECHCelé řešení Teamcenter Designer je postaveno na Active Workspace. Jedná se o webovou platformu, která z historického hlediska nahrazuje klasické desktopové aplikace – odpadá tedy nutnost instalace na klientský počítač a můžete se pohodlně připojit do Vašeho prostředí i z tabletu či chytrého telefonu. Nejvýraznější změna je však v uživatelském komfortu – veškeré informace máte na dosah ruky a Vaše prostředí si můžete upravit dle toho, jak Vám bude vyhovovat.

Celou funkčnost systému a spolupráci mezi více lidmi ve společnosti lze následně rozšířit např. o komunikaci s ERP. Jednoznačným prvkem našich implementací je také zásada, že data neduplikujeme, ale naopak sofistikovaně přenášíme z jednoho místa na druhé, aby byla dodržena jednotnost a konsistence.


Další možná modulární rozšíření

  • Řešení pro oblast technologie a výroby
  • Plánování projektů a řízení požadavků
  • Kalkulace dílů, forem a nástrojů s využitím digitálních dat

Rozšíření a propojení s ostatními produkty


Zaujalo Vás řešení PLM Teamcenter nebo Teamcenter Designer? Neváhejte nám napsat a my Vám moc rádi předvedeme více.

Chci více informací
Nahoru

Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.