Solid Edge - Strojírenský návrh

Solid Edge AXIOM TECH - Strojírenský návrh

Solid Edge je nejlepší řešení pro strojírenský návrh ve své třídě, s plně integrovaným systémem správy a řízením dokumentace (PDM) splňující požadavky firem v oblasti vývoje, výroby i servisu. Obsahuje řadu nástrojů pro komunikaci, spolupráci a zvyšování produktivity. Je založen na systému Siemens Parasolid®, nejpoužívanějším jádru pro modelování CAD geometrií.

V Solid Edge je k dispozici celá škála základních, specializovaných i rozšiřujících nástrojů – počínaje standardními nástroji pro vytváření objemových prvků a ploch, podporu Multi-body režimu modelování, přes nástroje pro jejich analýzy, produktivní nástroje (variantní modelování, booleovské operace, automatické a pokročilé tvarové funkce, knihovny normalizovaných součástí, realistické zobrazení atd.), až po specializované návrhářské nástroje jako jsou nástroje pro plechové díly nebo specifické prvky pro plastové díly.

 

Solid Edge je jedinečný díky možnostem plně hybridního 2D/3D, paramericko/neparametrického a Solid Edge AXIOM TECH - Strojírenský návrhobjemovo/plošného modelování, ale také díky přednastaveným typickým "superprvkům" pro nejčastěji používané rutinní, ale i časově náročné činnosti - to jsou faktory, které výrazně usnadňují a urychlují možnost technologicky správné a zároveň rychlé a při tom kvalitní konstrukce.

Hlavní funkce a nástroje řešení pro strojní návrh v Solid Edge

  • Kompletní 3D a 2D výkresová dokumentace včetně „bezpapírové“ dokumentace
  • Nepřekonatelné možnosti pro načítání cizích dat
  • Podpora velkých sestav, rámové konstrukce a svařence
  • Komplexní potrubní systémy včetně P&ID a isometrické dokumentace
  • Kompletní návrh plechových dílů a další

 

Přečtěte si další informace o strojírenském návrhu v Solid Edge.

 

Zaujalo Vás řešení Solid Edge? Neváhejte nám napsat a my Vám moc rádi předvedeme více.
Chci více informací
Nahoru

Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.