Xcelerator Share pro Simcenter STAR-CCM

Při realizaci CFD simulací musíte pravidelně sdílet informace v rámci svého analytického týmu. Mezi tyto informace patří modely a šablony, datové tabulky nebo excelové soubory, poznámky, makro soubory, obrázky a animace integrované do zpráv a další. To vše dnes děláte většinou pomocí obecných komunikačních nástrojů, jako je e-mail nebo Dropbox. To vede k řadě rozhovorům za účelem vyjasnění požadavku, získání přístupu ke správnému modelu, popř. interpretace výsledku a toto všechno je plýtvání drahocenným inženýrským časem.

To, co potřebujete, je schopnost rozumět, komunikovat a spolupracovat na vašich CFD projektech efektivněji, a to díky sdílení projektů – ne jenom souborů a dat, ale především celého kontextu simulací.

Xcelerator Share pro Star CCM+ nyní umožňuje připojit se ke cloudovému uložišti na jedno kliknutí. Jedná se o řešení umožňující bezpečnou spolupráci v rámci CFD týmu a dalších zúčastněných osob včetně designérů, manažerů, testovacích techniků, dodavatelů, ale i zákazníků.

Zaujalo vás řešení Xcelerator Share pro Simcenter STAR-CCM? Neváhejte nám napsat a my vám moc rádi předvedeme více.

Chci více informací

 

Nahoru

Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.