Xcelerator Share pro Solid Edge

Nástroj Xcelerator Share pro Solid Edge vám umožní plynule sdílet a synchronizovat Vaše konstrukční CAD data nebo další projektové dokumenty s kýmkoliv pomocí zabezpečeného cloudového úložiště.

Jako konstruktéři, zákazníci nebo dodavatelé přistupujete ke svým nebo sdíleným datům přímo v CAD Solid Edge, kde je Xcelerator Share plně integrován, a současně máte k datům přístup takřka odkudkoliv, z libovolného zařízení (počítač, tablet nebo chytrý telefon) díky webové aplikaci Share. U podporovaných 3D modelů můžete vkládat poznámky, obrázky, vytvářet připomínky k návrhům a tyto následně sdílet nebo delegovat na uživatele Share pomocí úkolů a emailových notifikací. Díky rozšířené realitě Share (Augmented Reality) si zobrazíte konstrukční návrh v reálném prostředí.

Xcelerator Share pro Solid Edge je ideálním řešením pro snadnou a rychlou komunikaci mezi kolegy, zákazníky a dodavateli.

 

Zaujalo vás řešení Xcelerator Share pro Solid Edge? Neváhejte nám napsat a my vám moc rádi předvedeme více.

Chci více informací

 

Nahoru

Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.