Školení a konzultace

Vyberte si z nabízených školení

 

chci objednat školení NX CAD    chci objednat školení NX CAM     chci objednat školení Solid Edge     chci objednat školení Vericut

 

Online školení

Školení AXIOM TECHNaši technici navrhli a zprovoznili online školení PLM systémů s přímým dohledem školitele na práci účastníků. Ten vzdáleně zajišťuje interaktivní formu stejně, jako je to běžné u našich školení. Prezenční formu školení není tedy třeba přesouvat či rušit, umíme ji nahradit interaktivní online formou.

Technicky probíhá školení prezentačně pomocí systému Zoom, pracoviště studentů jsou monitorována školitelem pomocí Teamviewer. Příprava virtuální  školící místnosti nevyžaduje vysoké nároky a je v režii AXIOM TECH.

Tuto formu školení doporučujeme pro skupinu 4-5 studentů, zvláště pro pokračující nebo zdokonalovací kurzy. Pro první část školení nového systému (tj.  první 2-3 dny) je lepší menší skupina účastníků, ideálně 1-2.

kontaktovat pro více informací




Školení AXIOM TECH - Vědeckotechnický park ICT Zlín Školící prostory

V prostorech Univerzity Tomáše Bati využíváme plně vybavenou školící místnost o kapacitě 8 osob.
Vědecko-technický park ICT (Univerzita Tomáše Bati), Nad Stráněmi 5656, Zlín, Místnost A213

Ve Žďáru nad Sázavou máme tři školící místnosti, jednu o kapacitě 8 osob a dvě menší, obě o kapacitě 4 osob.
AXIOM TECH s.r.o., Strojírenská 341/16, 591 01 Žďár nad Sázavou

Na přání je ale možné školení provádět v pronajatých externích prostorech nebo přímo na pracovišti u zákazníka. Školíme v českém, anglickém a německém jazyce.

Naši kolegové Martin Křůmal a Lubomír Pelz jsou certifikovanými školiteli pro Daimler Supplier Training.

 

Konzultace a audity

Technické audity a konzultace od AXIOM TECHDalšími službami, které společnost AXIOM TECH poskytuje vedle zaškolení nových uživatelů, jsou konzultace a audity. Nabízíme spolupráci při náběhu a nasazení systémů v realném provozu formou konzultací po telefonu nebo přes náš HELPDESK.

Naši konzultanti rovněž poskytují poradenství přímo na pracovišti zákazníka, jak optimálně používat naše systémy pro konkretní požadavky uživatelů.

Stávajícím uživatelům nabízíme možnost provést audit využívání našich systémů, ověřit používané konstrukční a technologické způsoby práce se systémy a navrhnout optimalizaci postupů při používání tak, aby bylo zajištěno maximální využití možností systémů.

 
Nenašli jste informace, které potřebujete? Neváhejte nám napsat a my Vám moc rádi pomůžeme vybrat školení přímo pro Vás.

Chci více informací

Nahoru

Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.