Simcenter

CAE Simcenter AXIOM TECH

Simcenter  je flexibilní a škálovatelné řešení, obsahující portfolio těch nejlepších prediktivních, simulačních a testovacích nástrojů, které vás podporují na každém kroku vaší digitální cesty. Stát se zákazníkem v oblasti systému Simcenter znamená víc než jen nakupovat prvotřídní software nebo služby. Otevírají se vám tím dveře k bezkonkurenčnímu bohatství technických znalostí a dovedností. Naše technologická řešení se opírají o globální tým technických specialistů, kteří pomáhají čelit výzvám vašeho odvětví a překonat očekávání vašeho trhu.

Věříme, že technologie digitální dvojče je pro budoucnost technických inovací zásadní a že simulace a testování jsou tlukoucím srdcem digitálního dvojčete. Díky informaci o fungování a výkonu vašeho produktu nebo procesu vám Simcenter nabízí urychlení inovace v rámci celého životního cyklu výrobku.

Chci vyzkoušet na 30 dní

 

Nahoru

Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.