Výroba a logistika

Jak zorganizovat výrobu v nové výrobní hale?
Jak vyrábět co nejefektivněji a využívat na maximum všechny dostupné zdroje?
Jak zareagovat na nenadálé změny výrobního plánu nebo výrobních zdrojů?

Odpovědí na všechny otázky je: Digitalizací výroby pomocí řešení Tecnomatix.

S Tecnomatix získáte špičkový a robustní APS systém pokročilého plánování a řízení výroby, simulaci a optimalizaci výrobních procesů a ověřování výrobních či logistických layoutů. 

Digitalizací s Tecnomatix efektivně řešíme typické problémy výroby a logistiky, jako jsou neoptimální procesy a tok materiálu, úzká místa, nízká produktivita pracovišť, prostoje způsobené špatným plánováním či chybějícím materiálem.

Optimalizace výroby od AXIOM TECHOptimalizujte svou výrobu, logistiku a tok materiálu až o 20%

Digitalizací vašeho procesu a jeho ověřením pomocí simulačních analýz zvýšíte produkci a nastavíte optimální logistické procesy, sklady, mezioperační zásoby či počty pracovníků.

Najdete veškerá úzká místa vašeho procesu tam, kde je běžné LEAN metody již neobjeví, a to bez ohledu na jeho složitost či velikost. Jakoukoli plánovanou změnu procesu, technologie či layoutu výroby si předem ověříte a optimalizujete a realizovat budete až ověřené a optimální řešení.

Pomocí simulačních analýz a optimalizace s Tecnomatix Plant Simulation snížíte časy a skladové zásoby až o 20-60% a o 15-20% zvýšíte produktivitu stávajících systémů.

 

Lean projekty od AXIOM TECH
Využívejte své zdroje na maximum pomocí APS pokročilého plánování a řízení výroby

Napojením Tecnomatix Plant Simulation na váš ERP systém získáte APS systém pro pokročilé plánování výroby či logistiky. Toto řešení bude za vás automaticky načítat veškerá data potřebná pro plánování, zohlední aktuální zakázky, skladové zásoby a pravidla pro výrobní či logistické operace a během několika sekund vygeneruje optimální výrobní plán.

Eliminujete tak veškeré prostoje způsobené chybějícím materiálem a špatným plánováním, zvýšíte produktivitu o 15-30% a zkrátíte čas potřebný pro plánování až o 90%.

Plánovačům výrazně ulevíte od opakované a rutinní práce, získáte daleko vyšší produkci a plánovačům se otevře výrazný časový prostor, třeba pro další optimalizace výroby.

 

Optimalizace logistiky od AXIOM TECH
Realizujte LEAN projekty rychleji a bez zbytečných iterací

Analýzu, vyhodnocení a optimalizaci procesu pod taktovkou LEAN metodik provedete daleko rychleji s nástroji VSM Library, KANBAN tools, Sankey diagram, Energy a Cost analyzer. Optimalizovaný proces tak přímo na LEAN workshopu namodelujete v Tecnomatix Plant Simulation VSM Library, spustíte analýzu a vyhodnotíte úzká místa, optimalizaci provedete přímou změnu procesního diagramu a opět okamžitě virtuálně vyhodnotíte výsledky.

Fyzickou změnu ve výrobě provedete již ověřeným řešením a získáte v jednom kroku naprosto optimální řešení. Vaše LEAN projekty budou rychlejší a výsledky optimálnější.

 

 

Zaujalo Vás řešení digitalizace pro oblast výroby a logistiky? Neváhejte nám napsat a my Vám moc rádi předvedeme více.

Chci více informací

 

Nahoru

Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.