Solid Edge - Technické publikace a dokumenty

Solid Edge Illustations od AXIOM TECH Pomocí nástrojů Solid Edge Technické Publikace mohou konstruktéři snadno vytvářet různé druhy technických dokumentů, od pracovních návodek přes uživatelské příručky až po katalogy náhradních dílů. Solid Edge Technical Publications je plně integrováno do Solid Edge a díky tomu je možné pracovat se součástmi a sestavami Solid Edge přímo a bez nutnosti převodu CAD souborů do jiných formátů.

Solid Edge Illustrations

Modul Solid Edge Illustrations nabízí efektivní pracovní postupy pro tvorbu animovaných návodek. Pro snadnou správu lze vytvořit a uspořádat více ilustrací do přehledného návodu. Uživatelé mohou v jednotlivých souborech publikovat rastrové a vektorové obrázky v různé velikosti a vytvářet tak atraktivnější a užitečnější publikace. Modul Solid Edge Illustrations dokáže vytvářet nejen rastrovou a vektorovou grafiku, ale také 3D PDF podle šablon a soubory HTML5.

Solid Edge Publishing od AXIOM TECHSolid Edge 3D Publishing

Řešení Solid Edge 3D Publishing, jehož součástí je také modul Solid Edge Illustrations, obsahuje všechny nástroje pro tvorbu technické dokumentace. V modulu Solid Edge 3D Publishing můžete kombinovat 3D ilustrace s návrhem stránek a vytvářet tak působivé vícestránkové dokumenty. Dokumenty si mohou po publikování do formátu PDF nebo HTML zachovat své interaktivní prvky. Interaktivní 3D dokumenty je možné snadno procházet pomocí tlačítek, tabulek a karuselového objektu s miniaturami. Dokumenty lze vytisknout nebo publikovat do statického PDF souboru obsahujícího obrázky s vysokým rozlišením nebo vektorovou 3D grafiku.

Více informací o Solid Edge Technické publikace     

 

Zaujalo Vás řešení Solid Edge? Neváhejte nám napsat a my Vám moc rádi předvedeme více.

Chci více informací                

Nahoru

Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.