NX CAM - Soustružení

NX CAM Soustružení od AXIOM TECHModul pro soustružení v NX CAM umožňuje programovat operace pro soustružení v celé řadě různých typů technologií. Základem jsou operace pro hrubování jak z vnějšího průměru, vnitřního průměru tak z čela součásti. Uživatel má vždy k dispozici celou řadu strategií tak, aby výsledný NC kód splňoval náročné požadavky na produktivitu obrábění.

Pro soustružení je typické, že systém automaticky vytváří oblasti obrábění s ohledem na již provedené operace tak, aby uživatel nemusel složitě již obrobená místa omezovat. Samozřejmostí je také automatizovaný postup pro vytvoření rotačního profilu jakékoliv součásti, takže programátor nemusí složitě připravovat řezové geometrie. Další v řadě jsou funkce pro dokončování, kdy jsou předchystány podobné strategie jako u hrubování. A vše je doplněno o celou škálu zapichovacích strategií.

NX CAM Soustružení od AXIOM TECH

 

Pokud řešíte různé kinematiky a stroje, modul soustružení jde libovolně kombinovat s různými dalšími NX moduly, aby bylo možno naprogramovat i nejkomplexnější stroje s více kanály s možností frézovat. Pokud uživatel potřebuje synchronizovat více kanálů CNC stroje, je k dispozici Add-On modul, který umožňuje připravit vícekanálový NC program s vloženými synchronizačními značkami. Zmíněný Add-on modul je součástí licence Machine Simulation.

Pro plnou podporu nejmodernějších nástrojů je možno při soustružení využít i dodaných 3D modelů držáků a adapterů, tak aby mohl uživatel plně řídit a kontrolovat co se při obrábění přesně děje.

 
Zaujalo Vás řešení NX CAM? Neváhejte nám napsat a my Vám moc rádi předvedeme více.

Chci více informací

Nahoru

Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.