Správa dokumentace pro obchod a administrativu

Správa dokumentace od AXIOM TECH Mít maximálně efektivní oddělení se snadno řízenou, sdílenou a rychle dostupnou dokumentací je možné pomocí vhodné digitalizace.

Ta vám přinese zvýšení produktivity vašich vnitrofiremních procesů, zjednoduší a zpříjemní práci vašim zaměstnancům.

Naší digitalizací efektivně řešíme typické problémy v oblasti obchodu, kvality, legislativy či administrativy jako jsou nepořádek v dokumentaci, nemožnost rychle najít hledaný dokument dle vyhledávacích parametrů, papírové procesy schvalování a změn, manuální archivace dokumentace a její ruční distribuce po firmě, zmatek v platnosti/neplatnosti revizí, nedostupnost platné dokumentace online či zbytečná administrativa.

 

Správa dokumentace od AXIOM TECHMějte obchodní a produktovou dokumentaci vždy a všude po ruce

Tvorba a četnost změn u katalogů, ceníků nebo produktových listů je stále častější a zvyšuje tak náklady na jejich tisk či distribuci. Přehled o tom, jeslti je dokument ještě platný je čím dál obtížnější. Chcete mít veškerou dokumentaci online dostupnou odkudkoli a vždy ve správné verzi? Spravujte bezpapírově nejen obchodní dokumentaci PLM řešením Teamcenter.

Pomocí moderních nástrojů a dostupnosti dat přes Teamcenter budete vy i vaši obchodníci stále disponovat schopností prezentovat vaše produkty či rozpracovaná řešení třeba formou 3D projekce na telefonu, tabletu, notebooku, v 3D brýlích či pomocí rozšířené reality. Eliminujete starosti s kopírováním a přenosem dat či tiskem nákladných katalogů a ceníků. Budete vždy v terénu připraveni prezentovat zákazníkovi jakýkoli produkt, řešení či ceník a to rychlou, moderní a online formou.

Správa dokumentace od AXIOM TECHPostavte pevné pilíře quality managementu na 100% řízené dokumentaci

Stále je vaše kvalita ovlivněna chybami v interní dokumentaci od konstrukce až po výrobu? Zvyšte kvalitu a efektivitu práce digitálním řízením technické dokumentace pomocí Teamcenter.

Správou interní dokumentace v Teamcenter získáte 100% řízenou dokumentaci od obchodu přes konstrukci, technologii až po výrobu a kvalitu. Zajistíte 100% online dostupnost platné dokumentace a eliminujete práci s neplatnými podklady a dokumenty.

Snadnou online dostupností vaší platné dokumentace, třeba přes běžný webový prohlížeč či kiosek ve výrobě, podpoříte efektivitu práce na technologii, kvalitě či výrobě. Zpřístupníte operátorům veškerou potřebnou platnou a potřebnou dokumentaci na jedno kliknutí a vytvoříte optimální podmínky pro přechod na bezpapírovou výrobu.

Správa dokumentace od AXIOM TECHOhromte auditory bezvadným stavem řízené legislativní dokumentace

Spravujete velké množství povinné legislativní dokumentace, která je spojena s produktovou dokumentací? Speciálně konfigurovaným řešením Teamcenter přímo pro váš obor budete komplexně, efektivně a bezchybně spravovat vaši dokumentaci bez ohledu na to, zdali jste v oblasti automotive, zdravotnictví nebo třeba letectví. Získáte tak 100% přehled, aktuálnost a správnost vaší legislativní dokumentace od rešerší přes analýzy rizik a zkušební protokoly až po validační protokoly a certifikáty.

Automatizací procesů pomocí Teamcenter zajistíte bezchybné a rychlé schválení či revize dokumentace, moderními nástroji bleskově vyhledáte potřebnou dokumentaci či okamžitě ověříte stav platnosti celého souboru legislativní dokumentace patřící k produktu.

 

Správa dokumentace od AXIOM TECH
Zvyšte provozuschopnost vašich zařízení online dostupností dat pro údržbu a servis

Efektivní údržba a dostupnost zařízení je kromě dobře nastaveného systému autonomní, preventivní či prediktivní údržby také závislá na dostupnosti potřebné dokumentace k produktu či zařízení online z jakéhokoli místa a na jakémkoli zařízení.

Správou průvodní dokumentace ke svým produktům a zařízením pomocí Teamcenter bleskově vyhledáte potřebnou dokumentaci online, ať už na kiosku ve výrobě, či na tabletu na druhé straně zeměkoule. Díky vzájemné návaznosti dokumentace dohledáte jakoukoli přidruženou návodku, postup či protokol a budete schopni okamžitě vyřešit vzniklý problém. Díky automatickým přenosům dat mezi Teamcenter a vašimi podnikovými programy okamžitě zjistíte třeba dostupnost náhradních dílů či zveřejníte aktuální návody na vašem eshopu produktů.

 
Zaujalo Vás řešení digitalizace pro oblast správy dokumentace? Neváhejte nám napsat a my Vám moc rádi předvedeme více.

Chci více informací

 

Nahoru

Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.