3D mouse

3D polohovací zařízení 3DconnexionZažijte revoluci ve způsobu práce s 3D aplikacemi. Posouvejte, přibližujte a otáčejte s modelem nebo kamerou, jako byste je drželi v ruce. To je úroveň ovládání, která není možná s tradiční myší a klávesnicí. Pokud pracujete se složitými sestavami, oslnivými 3D modely či prolétáte fantastickým světem 3D, s 3D myší uvolníte svou představivost! SpaceMouse i CadMouse produkty jsou k dispozici i v bezdrátové verzi (wireless).

Používání má studiemi prokázané ergonomické výhody. Použití 3D myši pomáhá předejít příznakům syndromu poškození z opakovaného namáhání, zatímco váš pracovní styl s CAD je mnohem efektivnější a zdravější.

Bezplatné zapůjčení 3D myši na 14 dní

 

3D polohovací zařízení 3Dconnexion

Proč přejít na 3D myš

  • Zvyšuje produktivitu o až 20% - navigováním svého modelu pomocí 3D myši obsluhované jednou rukou a současném používání tradiční myši druhou rukou, vám ušetří čas pro vyběr, vytváření a editování modelu
  • Zvyšuje pracovní komfort - rozložení práce na dvě ruce snižuje počet kliknutí tradiční myší až o 50%
  • Projekční výsledky - ať už při práci nad skicou, nebo nad komplexním 3D modelem, myši značně zlepšují 3D navigaci průzkumu modelu, což je klíčovým přínosem pro snížení nákladných projekčních chyb

 

SpaceMouse Enterprise od AXIOM TECH
SpaceMouse Enterprise

SpaceMouse Enterprise s technologií šesti stupňů volnosti představuje nové standardy pro efektivní práci konstruktérů. Nabízí konstruktérovi okamžitý přístup k standardním a vlastním pohledům a díky tomu je práce s 3D modely snazší. K dispozici máte ovládací kolečko 3D myši pro vyrovnanou a intuitivní 3D navigaci i klávesy QuickView, které zajištují rychlý přístup k standardním pohledům modelu. Tři uživatelem nastavitelná tlačítka vlastních pohledů, která jsou dostupná jenom v modelu SpaceMouse Enterprise, umožnují uložit zobrazení modelu v libovolné poloze.

SpaceMouse Enterprise je nejergonomičtější produkt z nabídky. Je vybavený opěrkou pro zajištění maximálního pohodlí a kompletní sestavu speciálních kláves. Ve skutečnosti vám tato kombinace vlastností SpaceMouse Enterprise pomůže výrazně zvýšit pracovní výkon.

SpaceMouse Pro od AXIOM TECHSpaceMouse Pro

Díky patentovanému snímači SpaceMouse Pro s technologií šesti stupni volnosti zatlačte, zatáhněte, otočte nebo naklopte ovládacím kolečkem, abyste jednoduše a intuitivně posunuli, přiblížili a otočili vaším 3D výkresem. Tím uvolníte druhou ruku pro současné využití standardní myši. SpaceMouse Pro podporuje všechny přední CAD a 3D aplikace všech odvětví.

SpaceMouse Pro poskytuje propojení s vaším 3D obsahem v reálném čase pomocí 2,4GHz bezdrátové technologii a vy tak můžete očekávat spolehlivou odezvu bezdrátového produktu. Díky 2 měsíční výdrži baterie je SpaceMouse Pro Wireless připravená k použití všude tam, kde ji potřebujete. S 3D myší v levé ruce a počítačovou myší v pravé ruce zefektivníte pracovní postup v CAD a díky důrazu na ergonomii pracujete i mnohem zdravěji.

SpaceMouse Compact od AXIOM TECHSpaceMouse Wireless a Compact

SpaceMouse Wireless nabízí dvě varianty připojení, buď přes univerzální USB přijímač nebo USB kabel. Díky velké kapacitě Li-on baterie lze pracovat až jeden měsíc bez nabíjení. Dvě klávesy SpaceMouse Wireless otevírají vlastní radiální nabídku a nabízí tak přímý přístup až k 8 oblíbeným příkazům aplikace. 3D myš SpaceMouse Wireless dostanete v kompaktním a odolném cestovním pouzdru.

SpaceMouse Compact je natolik malá, že je vhodná pro každé pracoviště, její broušená ocelová základna zajištuje stabilitu pro precizní navigaci ve 3D. Stejně jako u SpaceMouse Wireless i u SpaceMouse Compact máte k dispozici dvě tlačítka pro přístup k oblíbeným příkazům. Ovladač 3DxWare 10 je stejný pro všechna vaše zařízení od 3Dconnexion.

CadMouse od AXIOM TECHCadMouse

Řada CadMouse je v oboru uznávaná speciální myš určená obzvlášť pro designéry a inženýry. Díky pokročilé ergonomii a přesné kalibraci je mimořádně citlivá, poskytuje reaktivitu a přesné ovládání pro lepší práci v CAD prostředí. Pro levoruké uživatele CAD existuje CadMouse i v provedení pro levou ruku.

Varianta CadMouse Pro byla navržena tak, aby umožňovala pohodlné používání i během dlouhých hodin trávených prácí s CAD. K dispozici je prostřední tlačítko myši pro snadný přístup k funkcím aplikace, boční tlačítka QuickZoom pro pohyb v 3D prostředí s plnou přesností a vylepšené kolečko Smart Mouse Wheel pro snadnou kontrolou svých výkresů a 3D obrazů a navigaci v dokumetech.

 

3Dconnexion Keyboard Pro od AXIOM TECH Klávesnice 3Dconnexion Keyboard Pro

Nová klávesnice Keyboard Pro má úsporné rozměry, abyste si mohli lépe umístit myš, SpaceMouse nebo pero a dosáhnout tak pohodlnější polohy těla. 3Dconnexion Keyboard Pro12 dodatečných funkčních kláves. Klávesnice okamžitě rozpozná aplikace, které používáte, i jejich prostředí. Příkazy, které používáte nejčastěji, se automaticky přiřadí jednotlivým klávesám, takže k nim budete mít okamžitý přístup. Klávesnice má plnou velikost, ale numerická klávesnice je oddělená a bezdrátová. Myš nebo pero si proto můžete umístit tak, jak vám to nejlépe vyhovuje, a mít ramena, předloktí a ruce v uvolněnější poloze. Myš i numerickou klávesnici můžete používat současně a pracovat rychleji a jednodušeji.

 
Zaujala vás nabídka produktů 3Dconnexion a rádi byste měli více informací? Víte, že 3D myši můžete dokonce bezplatně vyzkoušet na 14 dní přímo u vás na pracovišti? Neváhejte nám napsat a my Vám moc rádi povíme více.
Chci více informací

 

 

 

 

Nahoru

Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.