Technické analýzy a simulace

Technické analýzy a simulace od AXIOM TECH Společnost AXIOM TECH s.r.o. nabízí rovněž podporu v oblasti technických analýz a výpočtů. Díky simulacím vám ušetříme náklady spojené s výrobou fyzických prototypů a současně urychlíme vývoj Vašeho produktu. Ve spolupráci s konstrukčním oddělením zajistíme vývoj nových, ale i optimalizaci starších zařízení, a to vše za použití nejmodernějších CAE nástrojů a metod, které vycházejí ze současných poznatků vědy a techniky.

Používané systémy

 

Technické analýzy a simulace od AXIOM TECHSlužby CAE oddělení

  • Výpočty pevnosti a životnosti konstrukcí metodou konečných prvků
  • Simulace proudění, teplotní analýzy
  • Dynamika konstrukcí, stabilita tenkostěnných prvků, optimalizace
  • Navýšení kapacity vašeho R&D týmu
  • Školení, mentoring a podpora on-site/on-line v oblasti simulací

 


Technické analýzy a simulace od AXIOM TECHJak to funguje

Pokud při vývoji nebo inovaci strojních zařízení váháte, zda jsou splněny požadavky na pevnost, stabilitu či životnost vaší konstrukce nebo zda tepelné zařízení má dostatečnou účinnost, neváhejte se na nás obrátit. Prvotní technická konzultace a návrh možného řešení jsou zdarma a nezávazné. Náš tým odborníků s mnohaletou zkušeností v oboru následně provede výpočet či simulaci dle příslušných standardů, případně navrhne nápravné opatření tak, aby konstrukce ve výsledku splnila všechny vaše požadavky a očekávání.

Současně, pokud máte nedostatek vlastních kapacit, jsme schopni Vám nabídnout krátkodobou, ale i dlouhodobou spolupráci s naším CAE oddělením. Vy platíte za specialistu pouze v rámci konkrétního projektu/zakázky.

 

Technické analýzy a simulace od AXIOM TECHReference

Thermo Fisher Scientific, Lego Production, Siemens, Linet, Husqvarna, Faiveley Transport Czech, Velteko, ProMinent Systems, Windmöller &Hölscher, ProPelety, AQ Pumpy, Olympus Medical Products, Swoboda Stamping, atd.

 

Máte zájem o technickou analýzu nebo potřebujete více informací? Neváhejte nám napsat a my Vám moc rádi předvedeme více.

Chci více informací

Nahoru

Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.