Solid Edge - Synchronní technologie

Synchronní technologie v Solid Edge od AXIOM TECH

Synchronní technologie v Solid Edge umožňuje rychlou tvorbu nových koncepčních návrhů, snadné reagování na změnové požadavky, úpravy importovaných 3D CAD dat stejným způsobem jako u nativních dat, provádění souběžných aktualizací několika součástí v sestavě najednou a mnoho dalších činností.

Synchronní technologie v Solid Edge představuje revoluční způsob vytváření a editace 3D CAD modelů a zároveň také přináší schopnost pracovat jak se synchronními i nesynchronními (sekvenčními) prvky v jednom modelovém prostředí. Uživatelé mohou použít synchronní prvky pro rychlejší návrh a pružnější úpravy při současném použití sekvenčních prvků pro náročné úpravy tvarů odlitků, nebo složitých, procesně orientovaných prvků. 

 

 

Synchronní technologie v Solid Edge od AXIOM TECHSynchronní technologie umožňuje lépe pracovat nejen se stávajícím konstrukčním zdrojem vytvořeným v Solid Edge. Stejným způsobem totiž lze navrhovat a upravovat modely i z dalších CAD systémů. To platí i pro modely, které nebyly původně vytvořeny v Solid Edge. Synchronní technologie totiž využívá skutečnosti, že během editace modelu existuje mnoho základních geometrických podmínek, které lze snadno spravovat pomocí unikátního nástroje Správce řešení.

Tyto podmínky jsou automaticky rozpoznány a udržovány, takže při provedení změny i bez funkční historie, získáváme v reálném čase předvídatelné výsledky požadované úpravy modelu. To je zcela jiný koncept než doposud využívaná přímá editace, která stále vytváří historicky závislé funkce.

 

 

Synchronní technologie v Solid Edge od AXIOM TECHFunkce vytvořené v Synchronní technologii nejsou na sobě závislé. Dynamické změny probíhají, aniž by docházelo k regeneraci celého modelu a přepočítávání stromu historie.

Jednou z nejpřínosnějších vlastností Synchronní technologie, kterou ocení především konstruktéři v první fázi vývoje, je rychlá tvorba případových "co-když" studií konstrukčních variant, které slouží jako podklady pro rozhodování o nejlepším řešení.

 

Více informací o řešení Solid Edge Synchronní technologie.

 
 
Zaujalo Vás řešení Solid Edge? Neváhejte nám napsat a my Vám moc rádi předvedeme více.
Chci více informací

 

 

Nahoru

Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.