NX CAM - 5 osé frézování

NX CAM 5 osé frézování od AXIOM TECHModul 5 osého frézování v NX CAM je přesně to, co potřebujete, abyste využili potenciál svého 5 osého stroje naplno. Modul obsahuje jednak funkce, které jsou předurčeny pro specifické použití a nevyžadují hlubší znalost problematiky vektorů osy nástroje, nebo projekčních vektorů, ale i funkce, ve kterých má uživatel plnou kontrolu nad výpočtem dráhy nástroje a výsledným naklopením osy vřetena. Funkce jsou velmi intuitivně nastaveny tak, že vyberete co chcete obrábět, zvolíte z různých možností řízení osy a NX CAM vše připraví za Vás.

V případě, že programátor opravdu vyžaduje plné řízení všeho co programuje a chce volit i pokročilé parametry, vždy má možnost vybrat i z široké škály pokročilejších funkcí, kde již opravdu může řídit veškeré parametry, které již vyžadují pokročilejší znalost toho, co programuje.

 

NX CAM 5 osé frézování od AXIOM TECHMezi klíčové funkce obrábění patří

  • 5 osé adaptivní hrubování
  • 5 osé obrábění ploch pomocí řídících křivek
  • 5 osé obrábění ploch pomocí „Streamline“
  • 5 osé obrábění bokem nástroje po lineárních plochách
  • 5 osé hrubování a dokončování „tube“ geometrií
  • 5 osé srážení a ojehlování hran kulovými nástroji a mnoho dalšího

V rámci 5 osého modulu je také k dispozici velmi zajímavá funkčnost pro převod jakékoliv 3 osé dráhy s kulovým nástrojem do 5 osé operace tak, aby se nástroj vyhýbal kolizím obrobeného tvaru s držákem nástroje.

 

Zaujalo Vás řešení NX CAM? Neváhejte nám napsat a my Vám moc rádi předvedeme více.

Chci více informací

Nahoru

Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.