NX CAM - Drátové řezání

NX CAM Drátové řezání od AXIOM TECHModul pro drátové řezání v NX CAM umožňuje programovat operace pro technologii WEDM, jedná se jak o technologii pro 2 osé drátové řezačky tak i pro 4 osé stroje.

Základem modulu je funkcionalita pro tvorbu řezných oblastí, kde nadefinujeme technologii a následně na tyto oblasti programátor může použít různé operace jak pro uzavřené tak pro otevřené oblasti.

Samozřejmostí je možnost volby startovních bodů, automatická tvorba „můstků“ na jádrech. Programátor má vždy k dispozici plnou škálu možností jak dráhy editovat a přizpůsobit vlastním požadavkům.

 

 

NX CAM Drátové řezání od AXIOM TECHHlavní přínos oproti „stand alone“ řešením je to, že příprava veškerých technologií vč. drátového řezání je prováděna v jednotném prostředí, na pořád stejných datech a tím je zachována asociativita dílu.

Plná asociativita k 3D modelu dále vede k tomu, že v případě změn na zdrojových datech bývá tato změna přenesena do projektu obrábění a je možno dráhy jen přepočítat, popřípadě pouze lokálně editovat v závislosti na velikosti provedených změn. Programátor v případě revizí nikdy nezačíná od samého začátku.

 

 

Zaujalo Vás řešení NX CAM? Neváhejte nám napsat a my Vám moc rádi předvedeme více.

Chci více informací

Nahoru

Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.