Xcelerator Share pro Tecnomatix Plant Simulation

Podívejte se, jak jednoduché je propojit vedoucího nebo  plánovače výroby a  procesního inženýra pomocí Cloud řešení. Xcelerator Share se postará o vyhodnocení potřebných výrobních kapacit, dopadů změn výrobních plánů, optimalizací výrobních a logistických potřeb, sdílení dat, reportů  a poznámek v celém týmu.

Data si zobrazíte například ve vašem prohlížeči. Máte vždy jednoduchý přístup k projektu z bezpečného uložiště. Oproti klasickým cloud službám, které známe z běžného office života,  získáváte  navíc plnou integraci se Siemens produkty, kdy můžete vytvářet reporty a vkládat jej k projektu, zadávat poznámky přímo do simulačních studií a ty pak ideálně sdílet dál ve svém týmu.

Máte možnost vytvářet úkoly pro ostatní členy v týmu a sledovat jejich stav. Každý, kdo obdržel nový úkol, je na něj upozorněn a v cloudu má všechna potřebná data  validní a přístupná.

 

Zaujalo vás řešení Xcelerator Share pro Tecnomatix Plant Simulation? Neváhejte nám napsat a my vám moc rádi předvedeme více.

Chci více informací

 

Nahoru

Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.