VERICUT Modul OPTIPath - Optimalizace Dráhy

Vericut OptiPath od AXIOM TECHVERICUT je systém založený na praktických znalostech o obráběcích systémech: prostřednictvím procesu simulace VERICUT ví přesnou hloubku, šířku a úhel každého řezu. A proto ví přesně kolik materiálu je odděleno v každém segmentu.

S těmito znalostmi VERICUT OptiPath rozdělí řezný pohyb na menší segmenty a přiřadí jim nejvhodnější rychlost posuvu pro každý stav na základě množství odebraného materiálu v jednotlivých segmentech.

Poté je dráha nástroje optimalizována změnou rychlosti posuvu. Trajektorie se nemění.

Jak to funguje

Pokud má řezný nástroj odebírat více materiálu, rychlost posuvu se sníží, pokud méně, rychlost posuvu se podle toho zvýší. Na základě informací o množství materiálu odstraněného v každém místě řezu, OptiPath automaticky vypočítá a vloží upravenou rychlost posuvu tak, jak je potřeba.

Bez změny trajektorie, OptiPath zapíše aktualizovanou rychlost posuvu do nového NC kódu.

 
Chcete se o tom přesvědčit? Rádi pro Vás zpracujeme DEMO na Vašem projektu. Neváhejte nám napsat a my Vám moc rádi předvedeme více.
Chci více informací

 

 

Nahoru

Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.