Xcelerator Share pro Teamcenter Manufacturing

Podívejte se, jak jednoduché je propojit technologa s pracovníkem ve výrobě pomocí Cloud řešení. Xcelerator Share pro Teamcenter Manufacturing vám umožní jednoduše nasdílet data z operace v technologickém postupu v Teamcenter Easy Plan. Data si zobrazíte například ve Vašem prohlížeči. Máte vždy jednoduchý přístup k projektu z bezpečného uložiště. Oproti klasickým cloud službám, které známe z běžného office života,  získáváte navíc plnou integraci se Siemens produkty.

V rámci projektu lze vytvořit úkol spolu se sdílenými daty pro pracovníka ve výrobě, který nemá přístup do Teamcenter, aby posoudil, zda jsou instrukce pro výrobu správné. Po posouzení lze upravená data jednoduše uložit zpět do Teamcenter, použít v technologickém postupu a informovat spolupracovníka o provedených změnách.

 

Zaujalo vás řešení Xcelerator Share pro Teamcenter Manufacturing? Neváhejte nám napsat a my vám moc rádi předvedeme více.

Chci více informací

 

Nahoru

Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.