Solid Edge - Výroba

Solid Edge CAM Pro od AXIOM TECHPortfolio nástrojů Solid Edge pro výrobu usnadňuje výrobcům přípravu široké řady výrobních procesů, zejména CNC obrábění, skládání (2D nesting), řezání, ohýbání, odlévání, svařování, montování, aditivní výroby a 3D tisku.

Solid Edge CAM Pro

Solid Edge CAM Pro vychází z komplexního CAD/CAM systému NX a umožňuje kompletní obrábění součásti pomocí technologií frézování, vrtání, soustružení, drátové řezání a obrábění na multifunkčních obráběcích centrech. Kromě objemového modelu lze obrábět plošné modely, STL modely, 2D drátovou geometrii nebo kombinaci výše uvedených typů geometrie. Systém umožňuje také používat sestavy pro definici obráběných nebo upínacích prvků. Asociativní propojení do CAD systému Solid Edge zabezpečuje asociativitu obrobeného modelu vzhledem ke geometrickým i technologickým změnám.

Více informací o Solid Edge CAM Pro nebo v produktovém listu Solid Edge CAM Pro Fact Sheet.

Solid Edge 2D Nesting od AXIOM TECH Solid Edge 2D Nesting

Nástroj Solid Edge 2D Nesting slouží ke generování optimalizovaných rozvržení pro vyřezávání polotovarů z plechu, plastu, dřeva, tkanin či textilií. Modul 2D Nesting vytváří efektivní rozvržení 2D polotovarů v jedné řezné rovině a využívá tak materiál efektivněji a tím šetří čas i peníze. Optimalizované skládané vzory vytvořené pomocí algoritmů nové generace zrychlují přípravu, snižují množství odpadu a minimalizují náklady. Výkonný algoritmus soustavně hledá lepší kombinace dle velikosti tabulí i orientace součástí, aby byl materiál co nejlépe využit. Uživatelé mohou určit, jak dlouho algoritmus poběží nebo jej zastavit, když je dosaženo vhodného výsledku. Díky možnosti výběru z více výsledků můžete vybrat rozložení, které nejlépe vyhovuje vašim potřebám.

Více informací o Solid Edge 2D Nesting                             

 

Zaujalo Vás řešení Solid Edge? Neváhejte nám napsat a my Vám moc rádi předvedeme více.

Chci více informací

 

Nahoru

Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.