NX CAM - 2.5 osé frézování

NX CAM 2.5 osé frézování od AXIOM TECH2.5 osé frézování je určeno pro produkční strojírenskou výrobu prizmatických součástí. Tento modul umožňuje veškeré osové obrábění děr (vrtání, zahlubování, vystružování atd.) včetně frézování závitů a 2.5D frézování klasických tvarů (čelní frézování, hrubování a dokončování, gravírování písma).

U hrubování je k dispozici celá řada obráběcích strategií od jednosměrného a obousměrného řádkování přes vysoce produktivní metodu Adaptivního frézování až po odvození drah z tvaru obráběné geometrie nebo polotovaru.

Zbytkové hrubování používá jako výchozí polotovar výsledek obrábění předchozí hrubovací operací a zajišťuje přesnou návaznost obrábění.

 

NX CAM 2.5 osé frézování od AXIOM TECH
U dokončování je možnost použít poloměrovou korekci nástroje pro doladění přesných rozměrů přímo na CNC stroji.

Licence pro 2.5 osé frézování obsahuje také plnou škálu funkcí pro kompletní obrobení otvorů. Funkce pro vrtání, závitování, vystružování nebo také srážení hran využívají pokročilou technologii zpracování obrobku. Díky ní můžete obrábět otvory dle aktuálního polotovaru a systém sám rozpozná začátek a konec děr. Při výběru prvků také jednoduše vidíte jaké jsou rozměry obráběného prvku.

 

 
Zaujalo Vás řešení NX CAM? Neváhejte nám napsat a my Vám moc rádi předvedeme více.

Chci více informací

Nahoru

Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.