Teamcenter - Plánování projektů a řízení požadavků

PLM Teamcenter Designer od AXIOM TECH

Teamcenter Active Workspace přináší zcela nové prostředí pro komplexní, avšak přehledné a uživatelsky příjemné projektové řízení. Součástí tohoto řešení může být i vedení dílčích projektových požadavků definující např. konečný produkt. V rámci implementací se u zákazníků setkáváme s velmi rozmanitými potřebami, které mají za cíl především zpřehlednit a zrychlit průchod projektů, zakázek či certifikačních procesů z oblasti automotive, letectví, výroby a podobně. 

Projektové řízení vychází ve své podstatě z workflow procesů, které již můžete mít v rámci řešení Teamcenter Designer implementovány do oblasti přípravy a schvalování konstrukčních dat, předávání dokumentace do technologie/výroby nebo změnového řízení. Všechny tyto aktivity vychází z jednoho základního předpokladu – propojit pracovníky z odlišných oddělení a poskytnout kompletní a korektní informace ve správný čas na jednom místě.

 

PLM Teamcenter Designer od AXIOM TECHProjektové plány v Teamcenter Active Workspace i jejich dílčí informace můžete přehledně zobrazit ve formě gantových diagramů, které jsou sdíleny. Samozřejmostí je zahrnutí i nejrůznějších milníků či určení potřebného času na úkol a přidělení odpovědné osoby. Součástí řešení je i odvádění práce na jednotlivé úkoly a sledování vytíženosti lidí napříč více projekty. Uživatelé také jistě uvítají, že všechny nové úlohy či upozornění na termíny chodí do poštovní schránky v PLM Teamcenter a rovněž do pracovní schránky.

Zaujalo Vás řešení PLM Teamcenter nebo Teamcenter Designer? Neváhejte nám napsat a my Vám moc rádi předvedeme více.

Nahoru

Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.