Solid Edge - Správa dokumentace

Solid Edge správa dat od AXIOM TECH Spravujte a sdílejte data a dokumenty Solid Edge pomocí integrované správy dat, pomocí PLM řešení TEAMCENTER, a využijte sofistikované nástroje pro vyhledání a opakované použití podobných součástí.

Solid Edge správa dat

Pomocí integrované správy dat Solid Edge, která je součástí základního 3D CAD software, můžete provádět rychlá hledání, provádět revize a spravovat schválené dokumenty, bez použití databáze. Implementace nástrojů pro správu dat zabrání mnoha problémům v budoucnu. Poskytnuté nástroje jsou navrženy tak, aby usnadnily přijímání informací, hledání součástí, správu změn v návrhu, zabránění duplicitním modelům a zabránění nefunkčních vazeb v sestavách. Nástroje pro správu dat také umožňují řízení přístupu ke komponentám, které jsou kontrolovány nebo uvolněny k výrobě.

 

Teamcenter pro Solid Edge od AXIOM TECH Správu dat Solid Edge je možné použít pro správu souborů na místním počítači jedním uživatelem, na centrálním sdíleném umístění nebo je možné použít cloudový služby pro sdílení souborů, například Teamcenter Share nebo Dropbox. Solid Edge úzce spolupracuje se službami replikace souborů tím, že poskytuje uzamykací mechanismus, který zabraňuje více uživatelům editovat stejnou komponentu.

S nástrojem Solid Edge Shape Search je možné vyhledat a identifikovat podobné součásti podle jejich 3D geometrie. Konstruktéři tak mohou opakovaně používat již existující součásti a vyhnout se jejich opakované tvorbě.

Více informací o Solid Edge Správa dat, informace o Solid Edge Shape Search a více o Teamcenter Share.

Teamcenter pro Solid Edge od AXIOM TECHIntegrace Teamcenter pro Solid Edge

Díky spojení Solid Edge a Teamcenter můžete spravovat data výrobků v jediném kolaborativním prostředí. Integrace Teamcenteru pro Solid Edge nabízí celou řadu funkcí pro správu životního cyklu výrobků (PLM), které urychlují jejich vývoj a snižují náklady. Veškerá data jsou k dispozici na jednom místě, takže konstruktéři i technologové mohou optimalizovat výrobek a s ním spojené procesy od vývoje až po výrobu. Úzká integrace umožňuje technická data vytvořená v Solid Edge snadno načítat, spravovat a sdílet v zabezpečeném prostředí Teamcenteru. Díky rozsáhlým funkcím správy revizí a možnostem pro řízení přístupu je zajištěno, že se správní lidé dostanou ke správným informacím ve správný čas.

Více informací o řešení TEAMCENTER pro Solid Edge a více o PLM řešení TEAMCENTER

 

Zaujalo Vás řešení Solid Edge? Neváhejte nám napsat a my Vám moc rádi předvedeme více.

Chci více informací

Nahoru

Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.