VERICUT Modul AUTO-DIFF

VERICUT AUTO-DIFF Vám umožňuje porovnat CAD model s výsledkem VERICUT simulace a automaticky označit rozdíly. Pomocí tohoto modulu můžete identifikovat nesprávně obrobené části. AUTO-DIFF se také používá k označení nedostatků nebo chyb v designu. Obvykle, než je součást připravena k obrábění, projde design rukami různých pracovníků, oddělení, firem a CAD/CAM systémů. Na konci takového procesu je obtížné říci, zda dráha nástroje přesně odráží původní záměr návrhu. Jediný způsob, jak se ujistit o správnosti bez AUTO-DIFFu, je obrobit součást a udělat prvotní kontrolu obrobku.

AUTO-DIFF porovnává odsimulovaný model a zkonstruovaný model, proto máte jistotu, že dráha nástroje přesně reprezentuje originální koncept. To snižuje čas na obrábění pro výrobu kvalitní součásti napoprvé. AUTO-DIFF také snižuje čas potřebný k přípravě NC dráhy nástroje. Programátoři jsou schopni zkontrolovat podřezání nástrojem nebo zbytky materiálu během práce na programu. Problémy jsou identifikovány a opraveny před samotným obráběním.

Vericut AUTO-DIFF od AXIOM TECH

Porovnání Těles a ploch

Pro porovnání těles a ploch mohou být použity modely těles nebo ploch z nejpoužívanějších CAD/CAM systémů. Zkonstruovaný design je porovnán s odsimulovaným modelem k identifikaci podřezání nebo zbylého materiálu.

AUTO-DIFF také umožňuje porovnat rozobráběný model s dalšími VERICUT odsimulovanými modely. Tato funkce je užitečná pro srovnání různých operací jako je hrubování a obrábění na čisto, neboli finišování.

 

 

Vericut AUTO-DIFF od AXIOM TECHKonstantní kontrola nesrovnalostí

AUTO-DIFF vykonává konstatní kontrolu podřezání během simulace obrábění. Není nutné simulovat celý NC program před kontrolováním podřezání. S konstantní kontrolou VERICUT umožňuje definovat a opravit problém hned jakmile nastane.

AUTO-DIFF Reporty

AUTO-DIFF vytváří komplexní zprávu o chybě, včetně informací jako je typ chyby, hodnota tolerance, zaznamenává všechny dráhy nástroje mimo toleranci, umístění chyby a podá kompletní shrnutí výsledků.

 
Zaujalo Vás řešení Vericut? Neváhejte nám napsat a my Vám moc rádi předvedeme více.
Chci více informací

 

Nahoru

Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.