Teamcenter - Rozšíření řešení o oblast technologie a výroby

PLM Teamcenter Active Workspace od AXIOM TECHV rámci portfolia PLM Teamcenter máme pro zákazníky připraveno řešení pokrývající komplexní oblast zpracování technologie s procesně řízenou spoluprací a předávání dat do výroby. Navazujeme tak na první pilíř, který se týká primárně konstrukční kanceláře a kde celý proces automatizace a digitalizace produktu začíná. Prostředí pro veškerou práci zůstává jednotné, a to na základě platformy Teamcenter Active Workspace.

Do plánování procesu a výroby dílu vstupuje celá řada vstupních informací, parametrů či omezení. Cílem tohoto řešení je převést veškerá tato data do struktur výrobků a vytvořit tak kompletní technologické postupy dle specifických potřeb a přání zákazníků. V rámci technologie a přípravy výroby je nutné efektivně propojit všechna produktová data, přednastavené procesy (např. operace frézování, soustružení), dostupné zdroje pro a v neposlední řadě také výstupy pro výrobu (NC kódy, návodky, exporty do ERP apod.)

Hlavní oblasti řešení 

  • Tvorba a správa kusovníků        
  • Plánovaní výrobního procesu
  • Řízení výrobní dokumentace
  • Správa výrobních zdrojů
  • Analýza dat z výroby
  • Změnové řízení

 

Zaujalo Vás řešení PLM Teamcenter nebo Teamcenter Designer? Neváhejte nám napsat a my Vám moc rádi předvedeme více.

Chci více informací

 

Nahoru

Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.