Solid Edge - Elektrický a elektromechanický návrh

Solid Edge AXIOM TECH - Elektrický a elektromechanický návrhSolid Edge vám pomůže s náročnými návrhy v oblasti elektro i konstrukce díky svému řešení pro návrhy elektrických zařízení a PCB, které umožňuje inženýrům z elektrických i strojírenských oborů spojit síly a spolupracovat. Produkty portfolia Solid Edge pro návrh elektrických zařízení jsou prověřeny po celém světě a jsou založeny na špičkových technologiích společnosti Siemens Mentor Graphics.


Řešení Solid Edge Electrical Design představuje úzce integrované řešení mezi oblastmi mechanického 3D navrhování a vytváření 2D schémat elektrického zapojení, návrhem dokumentace kabeláže nebo kabelových svazků včetně jejich výroby a ověřování. Dále obsahuje nástroje pro návrh PCB desek plošných spojů, opět s možností spolupráce mezi elektro a konstrukční doménou.

 

Solid Edge AXIOM TECH - Elektrický a elektromechanický návrhNástroje Solid Edge Wiring Design umožňuje rychlý návrh elektrických obvodů s využitím intuitivních a praxí prověřených funkcí včetně simulace a ověření jejich chování.
NástrojeSolid Edge Harness Design spojují mechanický návrh a návrh elektrických spojení do jednoho řešení. Obsahuje vestavěné knihovny komponent a symbolů. Kabeláž je poté možné detailovat v měřítku nebo v plné velikosti (formboard).

S nástroji Solid Edge Wiring Design a Harness Design je možné pracovat buď samostatně, nebo v propojeném módu, kdy je poté umožněn přenos informací návrhu elektrických systémů pro automatizovaný návrh výrobní dokumentace kabeláže.

Více informací o Solid Edge Wiring a Harness Design     

 

Solid Edge AXIOM TECH - Elektrický a elektromechanický návrh - PCB DesignŘešení Solid Edge Electrical Routing je procesně řízené prostředí určené k efektivnímu návrhu, vedení a uspořádání vodičů, kabelů a kabelových svazků v rámci strojních sestav. Pomocí modulu Solid Edge Electrical Routing je možné přenášet data o topologii svazků mezi prostředími pro elektro (ECAD) a strojní (MCAD) konstrukci.

Více informací o Solid Edge Electrical Routing               

Řešení Solid Edge PCB Design představuje kompletní nástroj pro návrh PCB desek. Obsahuje editor schématického zapojení a editor návrhu PCB desky. Pro elektromechanický návrh využívá software i kompletní sadu pravidel, včetně dynamické detekce kolizí nebo dávkového ověření. Součástí řešení jsou i nástroje pro generování dokumentace důležité pro vlastní výrobu PCB desek.

Více informací o Solid Edge PCB Design

Řešení Solid Edge PCB Collaboration zajišťuje volitelnou vazbu mezi ECAD a MCAD systémy, která může probíhat v reálném čase. Nástroj umožnuje souběžně pracovat ve 2D a 3D, například při rozmisťování součástek ve 3D CAD sestavě nebo při tažení plošných spojů v editoru PCB.

Více informací o Solid Edge PCB Collaboration

Přečtěte si další informace o strojírenském návrhu v Solid Edge

 

Zaujalo Vás řešení Solid Edge? Neváhejte nám napsat a my Vám moc rádi předvedeme více.
Chci více informací
Nahoru

Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.