NX CAD - Průmyslový design a fotorealistická vizualizace

Průmyslový design v NX od AXIOM TECH Pro návrh výrobku je kromě samotné konstrukce nutný také jednoduše ovladatelný nástroj pro tvorbu komplexních tvarů s pokročilou vizualizací. Stejně důležité je pak propojení této části na vlastní konstrukci a výrobu. Tyto požadavky splňuje NX bez výhrad. Propojením několika modulů napříč celým systémem umožňuje NX dosáhnout výborných výsledku v oblasti návrhu a designu.

Shape Studio v NX pokrývá celý vývojový proces od prvního stylistického návrhu přes konstrukci až po výrobu jedním systémem. Tento modul umožňuje přenést designerovu představivost a myšlenky do podoby 3D modelu přímo v prostředí NX. Snadnost tvorby a modifikace (vyhlazení) volně tvarovaných křivek a ploch, špičkové možnosti vizualizace a asociativita jsou aspekty, které řadí Shape Studio mezi špičkové specializované produkty v oblastech stylingu.

 

Průmyslový design v NX od AXIOM TECHModul Render v NX vám pomůže vytvořit fotorealistické obrázky. Své výrobky můžete zasadit do virtuálního světa, přidat správné materiálové vlastnosti a vše profesionálně nasvítit pro dosažení co největšího efektu a účinku na vaše zákazníky.

  • Render plně využívá dostupných GPU NVIDIA (Iray+ render), máte možnost nechat renderovat modely na vzdáleném počítači (NVIDIA Quadro Visual Computing Appliance)
  • Vykreslovací proces je možné omezit časově, pozastavit a znovu spustit, dokud není výsledek optimální
  • Možnost korekce výsledného renderu
  • Široká knihovna materiálů
  • Předdefinované scény (prostředí, světla atd.)
  • Export do beztrátového formátu

 

Zaujalo Vás řešení NX Shape Studio? Neváhejte nám napsat a my Vám moc rádi předvedeme více.
Chci více informací
Nahoru

Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.