Xcelerator Share – Siemens cloud řešení pro digitalizaci​

Xcelerator Share AXIOM TECHV rámci hybridního předplatného Siemens software tzv. XaaS je v této službě zahrnuta možnost cloudového sdílení a ukládání dat - Xcelerator Share.

Xcelerator Share je produkt, který otevírá všem uživatelům cestu jak bezpečně a efektivně sdílet data vytvořená pomocí různých software řešení od Siemens.

Použití cloudového uložiště je velmi jednoduché a intuitivní. Licence a přístup je navázán přímo na vaše licence Siemens software pořízené v rámci hybridního předplatného (XaaS). Nicméně pro dočasné nasdílení dat mimo vaši firmu, například vašim dodavatelům, je možno zaslat pozvánku ke spolupráci nad daty a tím získává přístup do daného projektu i tento pozvaný uživatel bez nutnosti mít XaaS službu aktivní. Už je jen na vás, jaká práva k datům mu přiřadíte. ​​

Hlavní výhody Xcelerator Share

      1. Získáte bezpečné cloudové uložiště se synchronizací na desktop PC​
      2. Sdílíte projekty na základě práv uživatelů s možností jednoduché správy úkolů​
      3. Spolupracujete nad 3D daty s možností poznámkování nebo využitím rozšířené reality (Augmented reality)​
      4. Vše máte dostupné na jakémkoliv zařízení kdykoliv díky Web aplikaci

Máte software v režimu Hybridního předplatného XaaS a nevěděli jste že je pro vás tato služba k dispozici? Zaujala vás tato moderní možnost sdílení a spolupráce nad daty? Neváhejte nás kontaktovat a my vám rádi službu předvedeme, popřípadě nakonfigurujeme.​

Chci více informací

 

Nahoru

Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.