Konstrukční kancelář

Konstrukční kancelář AXIOM TECH Společnost AXIOM TECH s.r.o. nabízí kromě portfolia software pro strojírenství rovněž služby konstrukční kanceláře ve Žďáru nad Sázavou. Našimi zákazníky jsou významné společnosti z všeobecného strojírenství a automobilového průmyslu, těžkého strojírenství a energetiky.

Služby konstrukční kanceláře

  • konstrukce v NX a Solid Edge
  • vývoj a konstrukce strojních zařízení a dílů
  • navýšení kapacity vašich vývojářských a konstrukčních týmů
  • zpracování výkresové dokumentace
  • vývoj plechového dílu s ohledem na vyrobitelnost

Jak to funguje

Konstrukční kancelář AXIOM TECHPokud máte v nedostatek kapacit, jsme schopni vám s vývojem a konstrukcí rychle pomoci. Nabízíme dlouhodobou i krátkodobou spolupráci, která je pro vás výhodná tím, že platíte za specialistu pouze v rámci konkrétního projektu nebo zakázky. Disponujeme zkušenými specialisty, kteří v obecné strojařině nepotřebují žádné zaučení či dohled a jsou schopni okamžitě a samostatně pracovat.

Reference

Thermofisher Scientific, Lego Production, Rehau, Robert Bosch, Rieter, Siemens RD, Motor Jikov, BHS Sonthoffen, Magna Steyr, Witte, Kuka, Audi, Benteler, Thyssen Nothelfer, Autoneum, Donaldson EMEA, Voest Alpine a další.

 

Máte zájem o naše konstrukční služby nebo potřebujete více informací? Neváhejte nám napsat a my Vám moc rádi pomůžeme vybrat školení přímo pro Vás.

Chci více informací

Nahoru

Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.