NX CAM - 3 osé frézování

NX CAM 3 osé frézování od AXIOM TECHModul 3 osého frézování v NX CAM představuje sadu funkcí pro hrubování a dokončování libovolných tvarů na 3 osém CNC stroji. K dispozici je řada funkcí pro hrubování. Mezi tyto funkce patří pokročilé adaptivní hrubování, kdy se dráha nástroje počítá na základě dodržení podmínky konstantního úhlu opásání nástroje. Součástí hrubovacích strategií je také funkce Plunge Milling, kdy hrubujeme tzv. odvrtáváním materiálu, což je vhodné především při nutnosti obrábět vysoké/hluboké tvary nástroji s velkým vyložením.

Veškeré funkce hrubování jde kombinovat se standartní funkčností průběžného zpracování obrobku (IPW), takže následně nástroj obrábí opravdu tam, kde je potřeba a je minimalizován čas pohybu nástroje ve vzduchu.

NX CAM 3 osé frézování od AXIOM TECH

 

Licence pro 3 osé frézování obsahuje také plnou škálu funkcí pro kompletní dokončování tvarových ploch. Jsou k dispozici operace základního obrábění po vrstvách, obrábění ploch na základě strmosti s možností nastavit různé přístupy pro strmé a nestrmé plochy a dále pak dokončování na základě předchozích nástrojů.

Celá škála funkcí je přichystána tak, aby bylo možno vyrobit například tvarové části forem, zápustek a střižných nástrojů.
Díky možnostem pro efektivní 3 a 2 osé srážení hran, obrábění bokem nástroje, si na své přijdou také programátoři, kteří řeší produkční obrábění různých strojních součástí.

 

Zaujalo Vás řešení NX CAM? Neváhejte nám napsat a my Vám moc rádi předvedeme více.

Chci více informací

Nahoru

Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.