Simulace lidské práce a ergonomie

Tecnomatic Process Simulate Human - AXIOM TECH

S Tecnomatix Process Simulate Human můžete simulovat lidskou práci v reálném čase, reálném prostředí s reálným zatížením. Díky tomu zlepšíte či navrhnete nové pracovní prostředí člověka. Simulace, analýzy a reporty jsou připraveny na základě skutečných dat a analýz, připravených na vědeckých studiích.

K dispozici jsou Jill a Jack, zástupci ženské a mužské populace. Jacka a Jill si zvolíte z několika různých databází, které reprezentující statistické vzorky populace z různých zemí. Můžete přizpůsobit výšku a mnoho různých dalších fyzických proporcí pro dosažení co nejpřesnějších výsledků simulace.

 

Chci si vyzkoušet na 30 dní

 


Ověříte bezpečnost pracoviště, efektivitu, ergonomii pracoviště, jeho komfortnost a ověříte dobu potřebnou pro zvládnutí operací na pracovišti. S výhodou využijete vyhodnocení z hlediska, únavy, přetížení a zatížení jednotlivých kloubů a páteře. Zjistíte dosažitelnost a mnoho dalšího.

Tecnomatix Process Simulate Human vám pomůže vyhodnotit dodržení hygienických standardů už v průběhu plánování nového, či úpravy stávajícího pracoviště, s cílem připravit a ověřit pracoviště dříve, než za plně běžící výroby.

Zaujalo Vás řešení Tecnomatix Process Simulate Human? Neváhejte nám napsat a my Vám moc rádi předvedeme více.
Chci více informací
Nahoru

Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.