Solid Edge - 2D Drafting

Solid Edge CAD systém 2D draftingPotřebujete ve Vaší společnosti 2D CAD software pro konkrétní návrhový proces? Řešením je Solid Edge 2D Drafting, který představuje ověřený produkční 2D software. S intuitivním uživatelským rozhraním a snadno použitelnými nástroji, které splňují nejběžnější standardy pro navrhování, nabízí software Solid Edge 2D Drafting vše, co potřebujete pro rychlé a snadné vytváření Vaší 2D dokumentace.

Solid Edge 2D Drafting umožňuje snadno navrhovat výkresy, diagramy s popisy a kótováním, které vyhovují normám kreslení, včetně norem ISO, ANSI, BSI a dalších. Navrhujte nové výkresy nebo snadno importujte existující soubory DWG a DXF.

Průvodce importem Vám krok za krokem umožňuje zobrazit náhled výkresu, včetně hladin, ovládání barev, velikosti výkresu, typů čar, písem a dalších 2D objektů.

 

Solid Edge CAD systém 2D drafting od AXIOM TECHHlavní funkce

  • Návrh 2d výkresů ověřený zákazníky
  • Snadný a rychlý parametrický 2D návrh
  • Kótování a poznámky odpovídající světovým normám
  • Návrh nejen elektrických schémat
  • Průvodce pro převod z AutoCAD a jiných 2D software

Chci vyzkoušet 2D Drafting

 

 

Solid Edge CAD systém 2D drafting od AXIOM TECH

Pro zjednodušení křivky učení pro nové i stávající uživatele 2D CAD nabízí Solid Edge 2D Drafting řadu způsobů přístupu k příkazům, jako je rozeznatelná lišta nástrojů, jednoduché vyhledávání textu a přizpůsobitelné radiální menu, které poskytuje rychlý přístup k vaším oblíbeným nástrojům.

Pro nové a stávající uživatele 2D CAD software nabízí Solid Edge 2D Drafitng intuitivní funkce a nástroje jako například různé nástrojové lišty, textové vyhledávání příkazů a přizpůsobitelné radiální menu, které umožňuje okamžitý přístup k Vašim často používaným příkazům.

Hotové výkresy můžete uložit do buď do formátu Solid Edge nebo do formátu DWG a DXF, vytisknout na papír nebo do PDF, což Vám umožní efektivně spolupracovat s Vašimi zákazníky a také následně otevřít Vaše 2D výkresy v téměř všech 3D CAD programech.

 


Zaujalo Vás řešení Solid Edge? Neváhejte nám napsat a my Vám moc rádi předvedeme více.

Chci více informací

Nahoru

Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.