Produkty

Produkty AXIOM TECHŘadíme se mezi nejvýznamnější partnery společnosti Siemens Digital Industries Software v oblasti softwarových technologií v Evropě a jako jediní v ČR jsme se v roce 2015 stali platinovým partnerem.

Našim zákazníkům tak umožňujeme pracovat s nejmodernějšími technologiemi a díky tomu jim pomáháme být v rámci svých produktů a služeb špičkou na trhu.

Abychom pokryli veškeré požadavky našich zákazníků i v oblasti CAM, jsme také jediným autorizovaným partnerem společnosti CG Tech v ČR.

Software VERICUT stal průmyslovým standardem pro simulaci CNC obrábění s cílem odhalit chyby, možné kolize nebo oblasti neúčinnosti Vašeho CNC obrábění.

Xcelerator Share AXIOM TECHXcelerator Share

 Siemens uvádí na trh otevřenou digitální platformu Siemens Xcelerator na podporu digitální transformace zákazníků všech velikostí působících v průmyslu, v oblasti budov, energetických sítí a mobility. V rámci hybridního pronájmu Siemens software tzv. XaaS je v této službě zahrnuta možnost cloudového sdílení a ukládání dat Xcelerator Share. Xcelerator Share je produkt, který otevírá všem uživatelům cestu jak bezpečně a efektivně sdílet data vytvořená pomocí různých software řešení od Siemens.

Použití cloudového uložiště je velmi jednoduché a intuitivní. Licence a přístup je navázán přímo na vaše licence Siemens software pořízené v rámci hybridního pronájmu (XaaS). Nicméně pro dočasné nasdílení dat mimo vaši firmu, například vašim dodavatelům, je možno zaslat pozvánku ke spolupráci nad daty a tím získává přístup do daného projektu i tento pozvaný uživatel bez nutnosti mít XaaS službu aktivní. Už je jen na Vás, jaká práva k datům mu přiřadíte. ​​ 

Produkty AXIOM TECHVývoj a konstrukce

Pro ty z Vás, kteří mají vlastní vývoj a konstrukci, jsou určené nástroje NX a Solid Edge. Jedná se o přední CAD, CAE, CAM systémy, které využívají jak velké společnosti, tak i malé firmy k tomu, aby své vize a inovace přeměnili v realitu.

Simulace

Abychom získali lepší představu o tom, jak se výrobek bude v reálu chovat, jsou tu analýzy a simulace v rámci MKP, které zajišťuje systém Simcenter. Lze tak vyhodnotit zatížení výrobku bez výroby několika prototypů.

Produkty AXIOM TECHPLM

Při vývoji mohou vznikat velké množství dat, které je v dnešní době potřeba efektivně řídit. K tomu je pro zákazníky připraven systém Teamcenter. Díky němu můžete řídit jakákoliv data od nabídky po výrobu a mít tak přehled co se událo, děje a má dít. 

Digitální dvojče

Digitální továrna Tecnomatix je rodina nástrojů, které umožňují simulovat a optimalizovat výrobu, výrobní procesy, logistické procesy a poskytuje APS pokročilé plánování a řízení výroby. Tyto nástroje kopírují trendy dnešní doby Industry 4.0, tedy maximální digitalizace.

 

Produkty AXIOM TECH

Optimalizace

Již bylo zmíněno, že jsme partnerem společnosti CG Tech a systému VERICUT, který slouží pro detailní verifikace a optimalizace CNC obrábění. Lze tak maximálně optimalizovat proces obrábění a tím zefektivnit výrobu produktu. V praxi to znamená zvýšení vytíženosti strojů na max s téměř nulovou zmetkovitostí a eliminaci možných kolizí nástroje.

Podívejte se na to, jak naši zákazníci používají řešení Siemens

 

 
Nenašli jste, co potřebujete? Nebo máte software v režimu Hybridního pronájmu XaaS a nevěděli jste že je pro Vás tato služba k dispozici? Zaujala Vás tato moderní možnost sdílení a spolupráce nad daty? Neváhejte nám napsat a my Vám moc rádi poradíme.
Chci více informací

 

 

Nahoru

Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.