Pracovní grafické stanice

HP pracovní stanicePracovní stanice HP Z se vyznačují vysokou účinností a nabízí inovace, které jsou špičkami ve svém oboru. Tyto inovace snižují spotřebu i náklady na energie a současně zajišťují lepší pracovní prostředí.

Monstrózní výkon

Byly navrženy s cílem optimalizovat způsob vzájemné spolupráce procesoru, paměti, grafické karty a operačního systému, a zajišťují tak skvělý výpočetní výkon celého systému. Nejmodernější technologie od společnosti Intel, včetně nejnovějších procesorů Intel® Xeon® s mikroarchitekturou Nehalem, zajistí, že dokážete zpracovat víc úloh za kratší dobu. To vám poskytne výrazné zvýšení produktivity pro zpracování komplexních dat, práci s digitálními médii nebo vytváření špičkových návrhů.

 

HP pracovní stanice

Výhody

Pracovní stanice HP se vyznačují vysokou účinností a nabízí inovace, které jsou špičkami ve svém oboru. Tyto inovace snižují spotřebu i náklady na energii a současně zajišťují lepší pracovní prostředí. Vztahy s nezávislými výrobci softwaru zajišťují, že jsou pracovní stanice HP plně certifikovány a optimalizovány pro vaše aplikace. Podrobné testování a záruka kvality zaručují stálou produktivitu. Platforma HP Performance Tuning Framework pomáhá zjednodušit konfiguraci a aktualizace. Komplexní doživotní možnosti služby HP Total Care, snadná finanční řešení společnosti HP a řada displejů a dalšího příslušenství znamená, že vlastnictví i používání pracovních stanic HP je jednoduché.

 

 
Potřebujete navrhnout konfiguraci HW vhodnou přímo pro Vámi vybrané řešení? Neváhejte nám napsat a my Vám moc rádi předvedeme více.
Chci více informací
Nahoru

Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.