Vericut

Verifikace, simulace a optimalizace NC kódu pomáhají s relativně malým úsilím zrychlit Vaše obráběcí operace a ušetřit strojní časy a následně náklady. Můžete se zdát, že stačí používat verifikaci, kterou jste získali jako součást vašeho CAM systému, ale až VERICUT Vám poskytne nejkomplexnější nástroje na tyto činnosti na trhu.

V oblasti simulací a verifikací NC kódů otevírá úplně jiný rozměr, kdy například díky přesnosti zpracování obrobku, rychlosti simulace a jednoduchosti ovládání dovolí získat výsledky obrábění, jaké dosáhnete v reálu až samotným obráběním. Nicméně při tomto testovacím pokusu musíme mít na paměti, že jediná chyba může zničit součást, zlomit nástroj, poškodit stroj, nebo dokonce způsobit zranění. Proto jako dlouholetý dodavatel těchto technologií doporučujeme rozšířit standardní CAM řešení o tuto špičkovou nadstavbu.

 

Vericut od AXIOM TECHJiž od roku 1988 se stal VERICUT od společnosti CGTech průmyslovým standardem pro simulace a optimalizace CNC obrábění. Pomáhá všude tam, kde je třeba detekovat kolize, chyby v programu nebo třeba oblasti neefektivního obrábění. Vericut je používán společnostmi všech velikostí, univerzitami nebo také vládními organizacemi ve více než 55 zemích světa. VERICUT Vám pomůže eliminovat procesy manuálního ověřování přímo na CNC strojích, a tím rozšiřuje Vaši strojní kapacitu.

Dále snižuje náklady na neshodné díly, které potřebují následné dopracování. Pomocí modulu pro optimalizaci také zvyšuje produktivitu a kvalitu obrobeného povrchu. Systém VERICUT dokáže simulovat všechny druhy CNC strojů a řídících systému včetně všech strojů od předních výrobců jako jsou na příklad Hermle, Mazak, Makino, DMG/ Mori Seiki, Okuma, a další. Systém VERICUT lze používat buďto jako samostatnou aplikaci nebo je možné ho pomocí interface integrovat do většiny předních CAM systémů

 
Zaujalo Vás řešení Vericut? Neváhejte nám napsat a my Vám moc rádi předvedeme více.

Chci více informací

 

Nahoru

Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.