Zkušební verze

Zkušební verze a Subscription

Vyzkoušejte si bezplatně NX CAD po dobu 30 dnů

NX je komplexní CAx systém postavený na jednotném, otevřeném a moderním technologickém základě a řeší proces od návrhu výrobku až po jeho výrobu. Všechny oblasti – konstrukce, průmyslový design, dokumentace, simulace, obrábění… jsou vzájemně provázány a tím se zvyšuje efektivita celého řešení.
Zažádejte si o bezplatnou zkušební verzi a získejte k ní zdarma i videotutorial.

Chci vyzkoušet

Vyzkoušejte si bezplatně NX CAM po dobu 30 dnů

Víte, že díky NX CAM vytvoříte kvalitnější součásti rychleji? Mezi klíčové funkce patří například pokročilé možnosti programování, postprocesing a simulace. Řešení NX CAM disponuje širokou nabídkou komplexních funkcí pro NC programování, která programátorovi NC strojů umožní řešit mnoho úloh v jediném systému.

Chci vyzkoušet

Vyzkoušejte si bezplatně SOLID EDGE po dobu 30 dnů

Solid Edge Solid Edge je průkopník v synchronních technologiích. Konstrukce je daleko rychlejší a jednodušší oproti konkurenčním software. Software umí pracovat jak s malými, tak i velkými sestavami, obsahuje integrovanou správu dat neboli správu technické dokumentace, 2D kreslení je v rámci software úplně zdarma (2D i 3D v jednom software). Software je ideální pro rychlé pochopení. To vše jsou klíčové přednosti, které vám umožní dostat výrobek na trh rychleji.

Chci vyzkoušet 2D Solid edgeChci vyzkoušet 3D Solid Edge

Vyzkoušejte si bezplatně FEMAP po dobu 45 dnů

FEMAP je řešení, které nabízí pokročilé prostředky pro strojírenské analýzy. Je cenově výhodný a nezávislý na používaném CAD systému. Nabízí jedinečnou kontrolu a flexibilitu modelu se širokým rozsahem možností zatížení, materiálů, typů analýz a vizualizací. Nahlédněte do světa analýz i prostřednictvím videotutorialů.

Chci vyzkoušet

Vyzkoušejte si bezplatně RobotExpert po dobu 30 dnů

Tecnomatix RobotExpert je škálovatelné řešení pro malé a střední podniky využívající průmyslové roboty. RobotExpert umožňuje off-line programování průmyslových robotů ve 3D simulačním prostředí bez potřeby přerušení výroby. Díky pokročilým nástrojům pro návrhy robotických pracovišť je také ideálním řešením pro systémové integrátory.

Chci vyzkoušet

Vyzkoušejte si bezplatně Plant Simulation po dobu 30 dnů

Plant SImulation je nástroj pro tvorbu, simulaci a optimalizaci produkčních a logistických procesů. Dokáže optimalizovat tok materiálu, průchodnost výrobních zařízení i vytíženost zdrojů. Lze ho použít pro optimalizaci layoutů, ověřování variant řídících strategií i pro operativní plánování výroby. V Plant Simulation lze rychle a efektivně vytvořit 2D/3D virtuální obraz výroby. Je ideálním nástrojem pro procesní i výrobní inženýry.

Chci vyzkoušet

Vyzkoušejte si bezplatně Human po dobu 30 dnů

Jack je komplexní 3D simulační nástroj pro hodnocení lidského chování při práci. Umožňuje simulovat, kontrolovat a vyhodnocovat působení pracovní činnosti a pracovního místa na člověka. S pomocí části Digitální továrny TECNOMATIX Jack, určené pro simulaci lidské činnosti, to dokážete již ve virtuálním světě bez investic do zařízení a technologií. Mezi jeho klíčové výhody patří zvýšení bezpečnosti práce, zlepšení ergonomie, optimalizace layoutu pracovišť z pohledu operátora, zvýšení produktivity.

Chci vyzkoušet

Zakupte Solid Edge online jako měsíční nebo roční předplatné nebo jako doživotní licenciZkušební verze a Subscription

Solid Edge je portfolio cenově dostupných, snadno použitelných softwarových nástrojů, které se zabývají všemi aspekty procesu vývoje produktu - 3D design, simulace, výroba, řízení projektů a další. Solid Edge kombinuje rychlost a jednoduchost přímého modelování s flexibilitou a ovládáním parametrických konstrukcí - díky synchronní technologii.

Objednat

Zakupte Femap online jako měsíční předplatné nebo jako doživotní licenci

Váš software FEA by měl být nákladově efektivní a snadno ovladatelný, schopný modelovat i ten nejsložitější problém. Femap přináší cenově dostupné, vysoce výkonné FEA modelování pro inženýrské pracovní plochy. Femap je považován za přední světový postprocesor pro pokročilé inženýrské analýzy konečných prvků.

Objednat

Nahoru

Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.