Další nástroje doplňující Solid Edge

TDS-Technik pro Solid EdgeSolid Edge využívá a spolupracuje hned s několika nadstavbami, které jsou rovněž součástí portfolia produktů naší společnosti. Mezi tyto nadstavby se řadí produkty TDS-Technik, Shape Search, modulární návrh potrubí a nástroje pro správu požadavků.

TDS-Technik

Strojírenská nadstavba TDS-Technik je vítaným pomocníkem každého konstruktéra pracujícího se systémem Solid Edge a NX. TDS-Technik se velkou měrou zasluhuje zejména o snížení rutinní práce při využívání normalizovaných dílů v sestavách.

Více informací o TDS-Technik


Solid Edge Návrh potrubíModulární návrh potrubí

Moduly pro návrh potrubí v software Solid Edge poskytují inženýrům nástroje pro vysokou automatizaci konstrukce a úprav 3D potrubních systémů v CAD sestavách Solid Edge. Automatizace procesů tvorby potrubí s využitím tzv. potrubních tříd snižuje chybovost a zvyšuje efektivitu při návrhu složitých potrubních tras. Automatizovaně vytvořené a validované izometrické výkresy mohou být ihned použity pro výrobu.

Software Solid Edge Návrh P&ID představuje 2D nástroj pro rychlý a přesný návrh PID diagramů. Software Solid Edge Návrh potrubí umožnuje snadnou tvorbu, změnu, rozšíření nebo opětovné použití všech důležitých komponent pro konstrukci 3D potrubí. Moduly Solid Edge Návrh P&ID a Návrh potrubí obsahují mnoho dalších funkcí a nástrojů, které respektují průmyslové standardy a zefektivňují pracovní procesy.

Více informací o Solid Edge Modulární návrh potrubí a nebo Modulární návrh potrubí - Piping design

 

Solid Edge Shape Search od AXIOM TECH Solid Edge Shape Search

Solid Edge Shape Search je 3D vyhledávač, který dokáže identifikovat podobné součásti podle jejich geometrie. Konstruktéři mohou efektivněji vyhledávat podobné součásti než u běžného textového vyhledávání.

Výsledky jsou dostupné ihned a vyhledávání se realizuje přímo z prostředí Solid Edge jediným kliknutím. Uživatelé mohou také v Solid Edge vytvořit hrubý model, zahájit hledání a najít podobné existující součásti.

Více informací o Solid Edge Shape Search
 

Solid Edge Správa požadavků od AXIOM TECH Solid Edge Správa požadavků

Solid Edge Správa požadavků nabízí širokou škálu nástrojů pro sledování dat, které podporují práci projektových manažerů od zahájení projektu až po jeho dokončení. Uživatelé díky němu mohou snadno a s okamžitou odezvou vyhledávat a následně zpracovávat položky a úkoly. Funkce správy požadavků jsou zcela integrovány do Solid Edge, což umožňuje spravovat požadavky přímo při práci se Solid Edge součástmi a sestavami.

Více informací o Solid Edge Správa požadavků

 


Zaujala Vás řešení TDS-Technik, Solid Edge Shape Search nebo správa požadavků v Solid Ede? Neváhejte nám napsat a my Vám moc rádi předvedeme více.

Chci více informací

 

Nahoru

Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.