Simulace a výpočty

Pevnostní výpočty zahrnují veškeré typy statických výpočtů pro většinu konstrukcí či jednotlivých komponentů. V rámci těchto výpočtů jsme schopni určit deformace, intenzitu napětí, vyhodnotit kritická místa apod. Při výpočtu je možno uvažovat vliv tření, porovnat různé typy spojení atd. Díky těmto výpočtům tak můžete velmi rychle a levně porovnávat jednotlivé varianty konstrukčního řešení tak, abyste si vybrali tu nejlepší a nejvhodnější variantu.

NX CAD

Řešení NX je CAx systém postavený na jednotném, otevřeném a moderním technologickém základě a zohledňuje v sobě veškeré aspekty procesu vývoje produktu od jeho návrhu až po výrobu, čímž se stává vysoce výkonným řešením pro celkové urychlení vývoje výrobku ve všech jeho fázích: Průmyslový design, Konstrukce, Simulace, Dokumentace, Nástroje, Obrábění.

Solid Edge

Výpočty určené pro program Solid Edge jsou založeny na prověřené technologii analýzy metodou konečných prvků na bázi řešiče NX Nastran (používá jej ve svém vývoji například NASA). Výrazně omezují nutnost použití fyzických prototypů, čímž snižují náklady na testování a současně zkracují dobu návrhu. Uživatel má na výběr z několika úrovní výpočtů podle svých schopností a potřeb. Jednotný model zajišťuje přenositelnost definovaných omezujících podmínek a zatížení mezi jednotlivými úrovněmi řešení pevnostní analýzy.

Simcenter

Simcenter předvídá výkon všech důležitých atributů. Portfolio Simcenter představuje jedinečnou kombinaci 1D simulace, 3D CAE a testování, která vám pomůže dříve předvídat chování výrobku v průběhu jeho životního cyklu. Díky kombinaci fyzikálních simulací a poznatků získaných z analýzy dat vám Simcenter pomůže optimalizovat, navrhovat a poskytovat inovace rychleji a s větší jistotou.

Femap

Femap je řešení, které nabízí pokročilé prostředky pro strojírenské analýzy. Je cenově výhodný a nezávislý na používaném CAD systému. Nabízí jedinečnou kontrolu a flexibilitu modelu se širokým rozsahem možností zatížení, materiálů, typů analýz a vizualizací.

  AxiomTech

Skladová položka

Požadavky na skladové položky jsou řízeny kusovníkem.

ROZUMÍM

Virtuální výrobek

3D modely, výkresová dokumentace, kusovníky spravované v Teamcenter.

ROZUMÍM

Virtuální výrobek

3D modely, servisní předpisy, montážní a demontážní návody, výkresová dokumentace spravované v Teamcenter.

ROZUMÍM

Hotový výrobek

Validovaný výrobek pro montáž, validace vůči virtuálnímu výrobku

ROZUMÍM

Hotový výrobek

výsledný produkt dle požadavků zákazníka, správa požadavků v Teamcenter.

ROZUMÍM

Opravený výrobek

Opravený produkt dle požadavků a norem spravovaných v Teamcenter.

ROZUMÍM

Požadavky na servis

Požadavky na servis, reklamační protokol, nápravná opatření spravované v Teamcenter.

ROZUMÍM

Nakupovaný díl

Nákup dílů je řízen kusovníkem v Teamcenter.

ROZUMÍM

Požadavky na konstrukci

Požadavky na konstrukci, funkci a normy spravované v Teamcenter.

ROZUMÍM

Požadavky na technologii

Požadavky na technologii a výrobu, normy a předpisy spravované v Teamcenter.

ROZUMÍM

Virtuální výroba

Výrobní postupy, výrobní návody, normativy, simulace NX kódy spravované v Teamcenter.

ROZUMÍM

Virtuální výroba

Montážní postupy, simulace, normativy, robotické programy spravované v Teamcenter.

ROZUMÍM